SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, May 25, 2010

Tak balik lewat dah lepas ni :D

Oh... kena tag dengan Mommy Pinky lor. Hehehe... 

Nanti saya buat ye. Sekarang perut adalah sama rata dengan meja dah dia punya tinggi. Wakaka! Makan banyak sangat. Tak apa... Mayfair ada kat belakang rumah. Sediakan aje ongkosnya.

Waahhhhh... Berangan la ko nak pi Mayfair. Kot boleh bayar ansuran bulan-bulan RM50 nak jugak aku pi. Hahaha! Kalau tak simpan aje la niat tu ye senah.

Tengah mood malas tahap gila babeng. Tapi kena buat jugak keja. Tak buat karang tak ada can la aku nak balik on time.


Sekarang sebab Amir dah ada kat sini sharp pukul 5 aku dah terjengul depan punch card.


No more balik lewat-lewat malam ok.


Lagi sejam nak balik. Heee... Sukeeee! Sukeeee!!!!!






2 comments:

ejaMaria said...

ha ah... ini mmg sume ibu2 yg bekerja kat KL buat :)

Mommy Pinky said...

hehe..baru nk suh buat ;p