SaYa SayaNg AnDa :)

Friday, May 21, 2010

Kemas rumah pukul 2 pagi

Salam semua. :)

Pagi yang excited gila nak balik pukul 3 kejap lagi. Hahaha!

Oh, aku belum abes kemas rumah lagi. Gila banyak benda aku nak kena kemas. Nampaknya, kena buat kerahan tenaga adik aku la sebab aku nak balik kampung amik Amir. Sebelum Amir sampai sila sambung kemas rumah. Ahaks!

Before mengemas sempat lagi aku masak. Selalu aku tukang makan je. Huahuahaua!

Semalam aku buang barang yang tak guna, sapu n mop lantai n susun-susun sikit. Tapi nampak macam lagi messy pulak. Huhuhu... Ko, habuk tak agak-agak punya tebal. Sampai hitam tapak kaki aku ni.

Dah selalu balik keja aje terbongkang atas katil. Penat giloz.

Semalam ntah dari mana datang kegigihan iron lady aku kemas rumah sampai pukul 2 pagi. Kagum tak? Kagum tak?

Hasil daripada terlebih rajin kepala pun dah ting tong sebab tak cukup tido.

Huhuhu...

Sambung lain kejap lagi. Aku nak mencekik. Lapor.

7 comments:

@e_da said...

amiys nak amik amir terus duk shah alam ke? seronok la amir duk ngan ummi

aMiYs said...

ida - sebulan aje la ida.. hukhuk.. abah amir kena pi kursus sebulan...

Sharinginfoz said...

wow, berkemas habis ya, anyway selamat balik nanti ya.....

Apasal Tak Nak Beli Brg Online

puterikurekure said...

yeayyy!!!! nanti leh tepek gambar amir banyak2. dah hari2 tgk amir. best2...

ejaMaria said...

wah... kemas umah macam nak sambut menantu... hihihi

Suliana said...

NANTI SAPE JAGA AMER?

aMiYs said...

sharinginfoz - tq :)

intan - pasti la.. hehe...

ejamaria - hahaha... ni lg over dr sambut menantu

su - ada org bwh rmh jaga... hehe..