SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, May 26, 2010

Saya ada taklimat HRMIS hari ni

Selamat pagi semua...

Kejap lagi aku ada taklimat HRMIS. Untuk sasaran kerja tahunan (SKT) n blablabla...

Macam malas aje la nak turun sebab keja adalah selambak. Dengan nak buat slide segala mak nenek. Aku pun tak sure jadi ke tak meeting esok. Kalau postponed bagus jugak. Asek nak meeting aje. Macam mana report aku nak nampak banyak penurunan dalam data tu.

Pagi tadi hantar Amir dia masih lagi melalak. Tapi quite ok la dari semalam. Melalak saje nak ikut ummi pi keja.

Tak apa. Next week seminggu Amir dok melepak dengan ummi kat opis. Babysitter Amir nak balik kampung cuti sekolah.

Nasib baik la aku ada bilik sendiri. Boleh la Amir nak tergolek-golek dalam bilik ummi yang agak luas ni. Hahaha! Jangan Amir tolong kemas paper keja ummi sudah la. Nangis ummi nak kemas balik karang.

Ok, aku nak check SKT aku jap. Ada ke tak ada aku simpan ni. Rasanya ada tapi lupa kat mana.

Selamat berhari Rabu. Hehehe...




3 comments:

AngahSayang2314 said...

teruskan ber taklimat ye hehehe

Suliana said...

blh ke bawa amir gi opis, tak de org jeling2?? hehe

aMiYs said...

angah - dah cabut pun.. hehe...

su - aku bwk aje.. pedulik ape aku... mintak cuti karang kata mcm2.. asek cuti la.. ape la...