SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, May 27, 2010

Fakta ke Auta

Sebelum eden terlupo baik la buek kan. hehehe... Ni nak buat tag dari Mommy Pinky yang very the pinky. Hahaha!

Apo eh soalan?

(a) tulis 23 perkara rawak wak wak ( random dem dom ) tentang diri awak(tak kisah lerr bende tuu fakta kerr angan angan kerr cita cita kerr imaginasi ker or wat so ever laa .)

Mari kita bermula ok. ;p
  1. Nama saya macam Jepun. Hait! Siapa yang tau diam-diam ek. Nanti i glamer pulak. Auuwww!!! *nak kena penampar*
  2. Saya anak no 2 dari 8 beradik.
  3.  Sudah ada seorang baby boy yang ensem. Heheh...
  4. Kalau dah ada baby pasti la sudah ada suami juga. Akekeke..
  5. Nak jadi doktor tapi cita-cita merudum ke tanah sebab dulu study main-main. padan muka anda.
  6. Suka kaler purple. Kaler lain pun suka tapi purple selalu di hati.
  7. Nak belajar menjahit baju ni. Ada sesiapa nak ajar? ;))
  8. Seorang isteri dan ibu jarak jauh. Tapi untuk sebulan ni jadi isteri jarak jauh je. Ibu jarak dekat sebab my Amir ada dekat Shah Alam. Yip! Yip! horreeyyyy!!!! :D
  9.  Berangan nak baby twin. ngehngehngeh...
  10. Saya seorang yang pendiam dan pemalu. Hahahaha! *tipu kot*
  11. Pernah nyaris-nyaris nak jadi inspektor sahab. Wakaka! Kandas time interview.
  12. Masa study pernah keja part time jaga koop kolej lelaki. Tapi ada jugak lelaki jeles dengan i tau... Hahaha! 
  13. Suka makan dan makan dan makan dan makan lagi... Sekarang dah kembang setaman negara. T_T
  14. Tengah kepanasan kat opis ni. Econ rosak.... Tak suka okeh!
  15. Teringin bebenor makan angin ke oversea.
  16. Sekarang saya adalah seorang yang kejanya asek mengira aje. Tapi saya tak suka math.
  17. Suka drive laju-laju kat hiway.
  18. Lebih suka KFC dari McD
  19. Angan-angan nak badan selim melim macam supermodel. Hahaha! Bongok aje.
  20. Masa sekolah dan belajor kat U saya adalah seorang yang hitam berkerak. Sekarang pun hitam jugak. Perasan la nak putih kan senah. Huhu..
  21. Bersalin kena emergency csect ye. Amir takmo keluar ikut pintu. Dia nak ikut tingkap.
  22. Seorang blogger tegar yang kadang-kadang ok, kadang-kadang sewel sikit, tapi selalu emo. Huahuahaua!
  23. Nak buat bisnes dengan jayanya. Amin...
(b) tag pulak bende ni kepada rakan blog anda ( sekurang kurangnya 5 orang )
  -Siapa la jadi mangsa ni. Puan Yat, Dokter Faryn, Puan Suliana, AngahSayang, Puterikurekure dan Ejamaria. Hehehe...  Sekurang-kurangnya 5 kan. Aku kasi lebih. Hahaha!

(c) kalau tak ikut peraturan , di mana keseronokan 'TAG-TAGGED-TAGGING' niyh
 -Saya Yang Menurut Perintah. Wakakaka!  





5 comments:

puterikurekure said...

hah!!!
dah kena samannn....

ok2. kite buat next week kot.
hehehe.

Mommy Pinky said...

wah, same la kite nk bby twin XD

Dokter faRyn said...

aku hutang dulu ehh.

kang aku buat :)

Suliana said...

dr faryn siap leh hutang2 lagi..hehe.. ok, insylah aku buat ;-)

ejaMaria said...

eh... ade gak... ikut cam dr.faryn la... hutang dulu eh... hehehe...