SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, May 19, 2010

Pagi-pagi dah buat aku berbulu 1 badan!

Memang sangat trouble.

Dem it!

Staf aku dua-dua tak datang. Sorang cuti nak exam. Sorang MC. Dah sakit nak buat macam mana. So, aku adalah agak patah kaki hari ni.

Ok, itu tak apa lagi.

Tiba-tiba PA pengarah tanya aku, 23hb ni pi tak ada 2 tempat mintak aku buat taklimat. Aku macam WTHapayangkomerepekni senahhhh?!!!

Aku tak dapat apa-apa surat n aku sangat la tak tau apa-apa. Dem!

Rupanya bos kecik aku yang hari ni ke Johor untuk meeting dah memeram surat tu tak minit kat aku n bila PA pengarah call tanya dia kata dia dah bagi dekat assistant dia untuk failkan.

Apakejadah failkan terus surat without aku tau apa-apa ni? Kejap lagi kalau aku tak pi mula la blame aku padahal 1 hapah pun aku tak tau.

Berbulu betul aku pagi ni.

Elok-elok aku mood ok-ok dah k.o.

Yang aku bengang pulak dua-dua surat adalah dari timbalan menteri yang sama. Buat dua function dekat 2 tempat berlainan pada masa dan tarikh yang sama iaitu hari Ahad ni.

Ingat aku ni ada klon macam cerita cicak man tu ke aaaa????

Confirm-confirm la semua orang macam biasa bila aku mintak tolong tak teringin nak buat keja hari Ahad.

Dengan staf aku yang ramai tu semua sambilan aje. Kalau keja hari cuti diorang tak akan dibayar. Dan sangat dah tentu la diorang tak nak.

Apesal la asek nak buat aku menyumpah tak tentu hala ni. Heeee... Istigfar... Istigfar.......

Best friend aku nak kawen ok Ahad ni. Dah la masa aku kawen dia datang dari KL ke Penang semata untuk jadi pengapit n datang kenduri aku. Ni dia kawen takkan la aku nak bagi excuse.

Apa excuse aku? Rakyat didahulukan Pencapaian diutamakan?

Serabutttttt!!!!!!

3 comments:

Suliana said...

hehe.. b'bulu celah mana tu?? sabar je la.. mesti ko dah tere gile kasi talk kat org kan?? bagusla ko ni..

aMiYs said...

su - semua tmpt pon berbulu dah ni... geram ahhh akuuuuu!!!!

AngahSayang2314 said...

kesian ami kan??? macam2 hal yg di alami angah turut simpati ngan ami.. tapi ani kena buat keputusan yg dramatic tau.. jgn terlalu stress yee