SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, May 26, 2010

Antara ulaman feveret

Alhamdulillah.. Baru lepas makan. Makan free ye sebab taklimat HRMIS tu.

Nak tau aku makan apa.

Makan ni....


Siapa tak kenal sila berpindah ke Amerika sekarang jugak. Hahaha!

Aku makan petai. Lauk lain ada la. Tapi ada pulak ulam petai tu. Memang all time feveret lah.

Walaupun bau petai adalah amat menyengat tapi aku suka sangat makan. Lagi best makan mentah. Mentah la, yang tak campur dalam masakan macam sambal udang ke, sambal bilis ke. Lagi kick kata orang. hahaha!

Korang suka tak makan petai?




3 comments:

Suliana said...

masuk toilet simbah byk sikit..hahaha. nasib laki ko duk jah, klu tak, tido luar la ko mulut bau petai..haha

zee nazeri said...

Tak skeee..dokleh telan dek tekak..

i'm the girL said...

aku nak makan sambal udang dengan petai... ko saje je buat aku terliur... huhu