SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, May 11, 2010

Nak laksa cerdik

Teringin nak makan laksa pulak. :p~~

Dah lama betul aku tak makan laksa. Since bersalin la. Sebab laki aku bising tak bagi makan. Ada la sekali aku tak tahan aku beli jugak. Sebab laki kat kampung kan. Huhuhu...

Hari ni teringin lagi.

Nak laksa... Nak laksa....

Mengidam ke apa aku ni? Hahaha!

Sangat menggiurkan... :p~~~~

Kalau dapat laksa cerdik lagi sedap... Uuuuu....
Apa laksa cerdik tu? Hehehe... Tu laksa dekat kawasan rumah aku. Adik aku yang bongsu suka makan laksa ni time balik sekolah sedut guna straw. Wakakaka! 

Dipanggil laksa cerdik sebab adik aku suka beno makan laksa tu lepas tu main game 24 jam tapi result exam gempak. Hahaahaha! Macam tak ada kena mengena kan.



 

1 comment:

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Makan laksa sedut guna straw??? Tak tersedak ke??? ::.