SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, May 20, 2010

Boleh tak nak half day?

Morning everyone!

Hari ni aku ingat nak half day la. Boleh gitu?

Dengan kepala berdenyut sebab gigi aku ni tiba-tiba pulak nak sakit. Rasa ngilu-ngilu. Sekali ada bunyi berdesing kat telinga aku ni confirm akan meroyan la aku.

Di samping mahu mengemas rumah yang dah lama aku tak kemas. Huhu... Semua main campak. Bilik aku jangan cerita la. Dah kata pagi keluar nampak bulan balik pun nampak bulan. Weekend aje dah selamat ada kat kampung. Memang pengsan la tengok bilik sendiri dah bersawang bagai.

Rajin terlebih sebab laki aku n Amir nak datang.

Amir dah la sekarang rajin mengemas. Kejap lagi ada aje la barang yang bersepah tu dia tolong kemaskan. Hahaha!

Ngaaa..

Aku nak buat keja. Pengarah aku nak pi Kelantan hari ni. Confirm dia nak tengok report-report yang ada.

Chiow!

 

2 comments:

nizaa said...

boleh boleh..sila la half day..sy kasik..hehe

Sharinginfoz said...

ambil aja half-day...

Pelajar IPT Beli Kamera Duit PTPTN