SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, May 25, 2010

Amir nangis... T_T

Lunch hour ni aku balik kejap. Tengok Amir.

Tadi call akak pengasuh tu. Tanya Amir macam mana. Dia kata lepas aku keluar aje rumah Amir melalak macam nak terkeluar anak tekak.

Tersedu-sedu sambil ketuk-ketuk pintu.

Ye, aku nak nangis sekarang.

Kesian Amir. Tapi aku sendiri sebenarnya dah letih ulang alik Penang-Selangor every week. Sebab tu la aku nak jaga Amir kat sini.

Tengahari kejap lagi mesti bengkak bengkil mata dia.

Tadi pun masa aku call dia tengah tido. Protes pasal ummi dia tinggal dia. Minum susu pun tak nak.

Alahai la anak ummi ni.





2 comments:

puterikurekure said...

cian amir...

sabar ye sayang. nanti kul 5 ummi balek eh.

Suliana said...

sian ko.. kalau ko tgk dia nnti, lagi la drama swasta balik, kang ada yg tak gi keje.. biar jelah dulu tak..