SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, May 25, 2010

Patut ke tak aku balik?

Korang rasa macam mana?

Aku patut balik tengok Amir ke tak lunch hour ni?

Isk... Isk...




6 comments:

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Waaahhhh!!! Amir sudah ada di s alam ya... Amir, please please jangan notty-notty... Sian Ummi kamu... Susah hati pegi keje... Ummi Amir, sabar ye... Amir baru nak adapt dengan new environment... ::.

@e_da said...

amiys baik g tengok la.. lagipun ni 1st day dia.. kesian pulak...

puterikurekure said...

tgk la amiys. first day kan. mesti dia takut2 lagi. awak pujuk2 dia eh.

ejaMaria said...

tak yah... klu hari ni nko balik, esok... lusa... tulat... sampai cukup bulan pun kena balik tghari... biar je... klu dah call ok... ok la tuh... nnt org yang jaga pun rimas - tak percaya ker?

aMiYs said...

mrs mondok - ye, amir di shah alam.. :)

ida - dh tgk.. :) amir ok..

intan - hehe.. dia nmpk ummi dia nangis blk..

ejamaria - bkn x caye kak.. hr 1st dia kan.. risau kot asek nangis je..

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: esok tak yah jenguk ye... Hehehe!!! Amir big boy la Ummi... Hiks!!! ::.