SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, May 12, 2010

Demam Thomas Cup. Uber? Tak sure pulak. hahaha!

Siapa tengok Thomas Cup semalam?

Aku tak sempat nak tengok senah. Yang aku tau Malaysia dapat la pi suku akhir. Tapi kalah ek dengan Jepun 2-3.

Aku dengar dari Hot Fm je pagi tadi. Masing-masing marah berapi-api tu. Hahaha! Macam diorang pulak yang main kan. Cakap Hafiz Hashim tu main macam tooot la, macam budak darjah 4 la. Lawan dengan Fafau pun Fafau lagi terror la.

Susah sebenarnya kan bila menggalas harapan orang ni. 

Kalau menang waaaahhhhh... Semua orang sanjung gila-gila babas punya. Tapi bila kalah amik ko. Keji, keji, keji. Huhuhu...

Macam Nicole Ann David la. Ratu squash negara tu. Selalu memang aje. Orang pun puji la merata. Tapi aku ingat lagi ada sekali dia kalah tapi tak sure la kalah time bila. Amik ko. Tak ingat dunia kena kutuk.


Memusnahkan harapan negara katanya. Malu kalah kat tempat sendiri la, apa la. 


Ehhhh... Cuba korang pulak main squash tu macam mana. Kot tak tergedik-gedik nak kejar bola yang dok melantun-lantun tu. Haaa... Sosak napas eh.


Biasa la tu, kalah menang adat bertanding. 


Kita tak tau apa problem diorang masa main tu. Kot la tengah main sambil tahan sakit perut ke. Kaki terkehel ke. Kita tau keji aje kalau kalah. Hahahaha! Tak pernah la kalah orang puji, ye tak?


At least diorang dah cuba buat yang terbaik. 


Apa pun good luck untuk semua pemain badminton negara. Semoga Thomas Cup yang diidam-idam tu berada dalam genggaman.



1 comment:

Gallivanter said...

Live Streaming - Thomas Cup - Malaysia vs Denmark @ www.totalsports.tv! Live updates also available at http://bit.ly/acbXsl