SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, April 6, 2010

tenet lembap siput bab1 betul la

Time aku nak apply keja la internet ni macam what the fishcake laaaaa punya lembap.

Ke web tu aje yang tengah problem.

Hish.. Tensi sungguh.

Nak semak claim budak-budak ni. Karang aku tak hantar mulut macam burit ayam. Tanya apesal lambat, apesal lambat.

Ingat senang nak check claim ke?

Kalau jujur, tulus dan mulus tak apa la. Tak payah aku semak. Ini melampau-lampau. Harus la dipotong mana yang tak berkenaan.

Aku memang kejam. Nasib la dapat bos macam aku.

Wakakaka!

3 comments:

zee nazeri said...

Waahh..Pn. Amiys dh mencarut .........ayam..hohoho

aMiYs said...

zee - eh.. tersasul pulak.. wakakaka!

Sharinginfoz said...

memang tension kan