SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, April 14, 2010

Lepak KL Sentral

Kat KL Sentral. Baru lepas makan Singapore fried beehoon yang sangat la tak sedap.

Manis ok. Cuba bayangkan korang makan bihun taruk gula. Tak berbaloi betul. Harga dah la RM5.90 sepinggan. 
Ni la bihun tak sedap tu




Tadi sebelum aku balik baru la ada yang sibuk-sibuk mintak data itu ini. Fuuhhhh... Aku tengah drive ni tak putus asa call sampai aku jawab. Sampai rumah baru la aku jawab.


Bila time ofis hour dah abes baru la nak sibuk-sibuk. Sorry la. Aku nak rushing balik kampung. Esok pi cari sendiri kat opis. 


Aku dah ada bagi dah data tu sebelum balik. Tapi lepas tu nak yang lain pulak. Senarai nama dah ada dah. Cuma nak pecahkan ikut bilangan kawasan. Kawasan pun aku dah tolong buatkan. Extract aje la satu-satu. Filter kan. Bukan aku guna software canggih manggih. Guna excel aje pun.


Aku pelik ok dengan officer kat opis aku ni. Pernah aku masuk meeting, sorang officer ni handle meeting tu. Bila bos suruh proceed dia terpinga-pinga. Slide presentation pun tak show. Rupanya dia tak tau macam mana nak show slide tu. Adosss! Tepuk dahi la aku tengok.


Bukan yang tua-tua punya officer ni. Muda lagi. Umur baru masuk 30. Takkan la itu pun tak tau. Dekat U takkan tak pernah buat presentation. 


Timbalan aku kalau boleh nak aku balik jugak Ahad ni. Hmmm... Tengok la macam mana. Kena tengok jadual laki aku pulak. 


Aku call HQ sorang officer pun tak ada aku nak tanya nak mintak tukar ni. Asek laaaa masuk voicemail. Fon opis pun ada voicemail.


Saje aku kacau diorang hari-hari. Biar diorang bosan. Dah la tanya aku dah hantar ke surat tukar. Dari awal kawen lagi aku dah hantar. Nampak sangat la memang tak amik port.


Bongek.

Tren aku pukul 9. Adik aku yang baik hati belikan tempat tido. Aku baru perasan masa check tiket nak tengok aku punya seat nombor berapa. So, boleh la aku tido dengan aman. Dah 2 hari aku tak boleh tido risaukan Amir.

Ok. Bubbaiz all...


p/s: hari ni entry emo sesaje. Aku nak lepas geram. 



2 comments:

puterikurekure said...

dah2. takmo pikir pasal keje lagi.

skang awak rehat dalam tren, pastu sampai umah kena jaga amir pulak.

peluk cium kat amir ye.

@e_da said...

takyah balik ahad tu.. tutup fon.. amir sgt memerlukan ummi disaat begini....