SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, April 21, 2010

saya tension bangat!

Aku dah sangat blur tak tau nak merepek apa lagi kat paper presentation ni.

Angka-angka boleh la aku nak taruk. Bab lagi satu ni aku tak handle macam mana aku nak settlekan. Dah la yang jaga benda-benda alah tu semua dah 2 hari mc.

Dengan kejap lagi si bos kecik balik opis nak amik kereta mesti nak tengok benda alah tu dah settle. 

Aku dah tersangat letih. Semalam lepas amik adik aku kat stesen komuter aku balik rumah terus tido tak sedar diri sampai pagi.

Serius. Badan aku macam dah tak boleh nak cope dengan ulang alik ke Penang, dengan keja yang macam apa lagi makin hari makin sakit jiwa mengadap.

Nak buat macam mana lagi????


Perlu ke aku berenti keja aje? Lepas tu nak bayar hutang bank pakai bulu kaki???


Owh... sangat tension.... tension....



1 comment:

zee nazeri said...

Amiys, kalau laku bulu kaki, zee pun nak duk umah goyang kaki..huhu