SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, April 13, 2010

Aku cuti lusa

Tadi bervideo call kejap dengan Amir n laki aku. Abang Misai kata Amir dah ok-ok sket la. Thanks to all yang doakan Amir lekas sembuh. *terharu* Just badan dia kejap panas kejap sejuk.

Hmmm... Aku ingat nak balik malam ni. Tapi ada lagi benda tak settle. So, malam esok aku balik. Lantak la apa bos nak kata sebab dia suruh bincang dengan timbalan n timbalan aku dah bagi green light.

Lagi satu aku geram dengan HQ ni. Aku mintak tukar dari awal aku preggy sampai sekarang tak dapat. Bila aku call kata tak ada kosong. Tak ada orang naik pangkat so tak ada la kekosongan.

Tadi aku call lagi jawapan sama aje la. Eh, yang ko pi letak orang bujang dari negeri lain tu kat Penang apesal. Tak boleh ke tukarkan dengan aku ni. Yang budak tu pulak aku nak mintak tukar suka sama suka pun tak berani.

Awal aku preggy dulu pun reason aku langsung diorang tak amik port. Aku dah la awal-awal tu bleeding. Dah terkontang kanting sorang-sorang. Naik turun tangga tingkat 5 rumah sewa tu. Sampai aku dah nak terberanak pun suruh aku berkursus jugak.

Siapa kata dok gomen ni senang? Macam-macam kerenah ok.

Bahagia lagi aku keja susun barang dekat Giant dulu.



2 comments:

puterikurekure said...

okla tu yang. awak cuti je ok.

sib abik amir dah sehat sket2. tapi tu la kan. budak kecikni tak reti nak minta tolong. nangis pandaila.

itula. sape kata keje gomen hidup senang? banyak kerenah birokrasi ok!

hmm...kite keje swasta ni sama je amiys. kesimpulannya, keje mana2 pon sama je susahnya.

:)

aMiYs said...

puterikurekure - mmg nk cuti pun awk.. kesian kat amir.. dia dah bijak skrg.. rindu kat ummi dia kot...

takut jd mcm time dia masuk wad tu la.. siang tu ok mlm teruk balik.. isk.. isk...