SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, April 13, 2010

Miss my little boy

Tak ada mood nak update since Amir tak baik demam lagi.

Laki aku cakap dia asek menangis aje. Badan panas n muntah-muntah.

Nak buat keja pun mood dah berterbangan.

 Miss my little boy so much.... Ummi doakan Amir cepat-cepat baik demam and gelak-gelak macam Amir selalu gelak dengan ummi... T_T


4 comments:

@e_da said...

cian amir... moga cepat sembuh ya.. nti ummi tak risau...

Sharinginfoz said...

semoga amir cepat recover. biasalah kan bila anak sakit mesti teringat2. macam mana le keadaaan amir ni..... apa-apa pun sabar ya

Jusco Sale

Cikgu Cakap Kita Senyap

puterikurekure said...

Amir cepat2 sembuh ye nak. ciannyeee...

amiys, tak yah la keje. pi amek EL. kesian kat korang berdua k. anak saket, mak plak dok risau2 dari jauh.

aMiYs said...

ida - ummi tgh risau ni...

sharinginfoz - bukan terigt je.. rasa nk blk kpg skrg jgk.. T_T

puterikurekure - cuti kena beku.. T_T
jap lagi nak try tanya bos boleh x nk cuti jugak...