SaYa SayaNg AnDa :)

Friday, April 9, 2010

Nak shopping kasut n baju untuk Amir

Aku ada meeting kejap lagi. Petang karang pun meeting. Pagi petang siang malam meeting aje la keja aku.

Malam ni balik kampung. Yeyeaaaahhhhh!!!! *ala Bandi Amuk*

Rindu sangat kat budak kecik sorang tu. Sekarang dah pandai. Kalau bervideo call dia gelak-gelak. Dulu orang panggil pandang tempat lain. Huhuhu...

Nak belikan kasut untuk Amir la. Selalu dok berkaki ayam aje kalau jalan mana-mana. *kesian anak ummi* Dia kalau naik walker kena pakai kasut. Hari tu tersepit ke apa ntah dah melalak gila babas. Rupanya trick aje. Hahaha! Dah bosan dok dalam walker nak orang dukung jalan-jalan kat luar.

Nak cari kat mana kasut comel-comel sebelum balik kampung ni ek?


Hmmmm....


Petang ni rushing awal sikit la. Boleh ke Times Square. Kot tak pun Midvalley. Train aku pun pukul 11.30 malam. Daripada aku melahu kat KL Sentral tu tak buat apa. Boleh jugak survey kasut n baju baru untuk buah hati pengarang jantung aku tu.


'Umi belikan kasut baru n baju comel-comel untuk Amir tau... Tengok kaki Amir ni tak sabar nak pakai kasut baru dah.'



2 comments:

Sharinginfoz said...

selamat beli kasut untuk amir, semoga semuanya ok kan

Melabur Dalam Emas

Main Farmville???

Ejamaria said...

gi la Midvalley tu, nak murah kat jusco, nak branded cari kat kedai2 luar jusco tu floor yg sama tau, banyak kedai brg baby... pilih n bayar je...;)