SaYa SayaNg AnDa :)

Monday, April 5, 2010

Jom main game

Aku malas nak buat keja hari ni. Boleh tak?

Padahal pagi-pagi dah bertembung dengan bos aku kat receptionist time aku menggodek borang pinjaman kat meja reception tu. Huhuhu...


Bos tanya dah turun ke untuk kes kat Hulu Selangor. Biasa la. Time nak pilihanraya ni semua harus cargasss!!!!

Aku cakap dahhhh. Mesti la jawab dah. Takkan nak jawab belum. Nak suruh bos aku bagi kata-kata hikmat apa pagi-pagi tu.


Sebab aku malas maka aku main game Snickers. Semuanya sebab iklan Nuffnang maka aku terjebak main game tu.

 Nampak yang aku anak panahkan tu?

Wakakaaka! Iklan tu keluar kat blog aku ni. Aku macam, eh menarik la pulak kan. Dah bosan-bosan maka main la game.


Aku klik sebab aku rasa benda tu menarik oke. Bukan suka-suka klik.

Jom main sekali jom.


2 comments:

Signorina Syima said...

aku tak mo klik.. takut terpengaruh... aku amat senang terjebak dengan game...

tp best ke game tu?? huhuhuhu

aMiYs said...

syima - hahaha! game tu game tendang bola masuk gol aje.. simple game... buleh la nk release tensi ni...