SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, April 14, 2010

Macam korang tu ada responsibility sangat.....

Malam ni aku balik. Cuti belum apply tapi tadi aku datang timbalan aku tanya,

'Awak ada lagi kat sini? Kata nak balik kampung.'

Lepas tu pulak datang 1 surat ni nak mintak buat registration kat tempat nak election hari AHAD ni ok.

Macam biasa, set tarikh lepas tu tak tanya aku boleh pi ke tak terus on la. Macam bangkai!

Dah anak aku tengah sakit ni timbalan aku nak suruh aku pi pulak. Serupa aku tak payah balik kampung la macam tu.

Macam sial la. Haaa... Aku tengah bengang la namanya ni.

Boleh tak korang ni buat keja ikhlas. Ni sebab nak menang kawasan baru la terhegeh-hegeh. Time tu la baru nampak batang hidung. Lepas tu buat aku macam kuli batak.


Lagi banyak aku menaip lagi banyak la aku maki hamun karang ni.


Dah la.


Yang nyata aku memang tak pi la AHAD ni. Pi cari orang lain. Asal benda tu ada berkait sikit dengan benda yang aku handle aje tolak aku. Pegawai lain lepas tangan. Padahal diorang tu tak ada komitmen lain. Kawen pun belum. Kalau dah kawen pun duduk sekali.


Lepas tu nak mengata belakang aku konon aku tak ada responsibility.


Piidaaahhhh!!!!











1 comment:

Ejamaria said...

wah... ganas nye marah...