SaYa SayaNg AnDa :)

Sunday, January 31, 2010

Harus EL..

Ok, aku rasa aku amat perlu untuk me'EL'kan diri.

Amir demam panas lor. Semalam dah ok kejap. Lepas tu pagi ni panas balik badan dia. Muntah atas aku pulak lagi masa bagi ubat malam semalam.

Hari ni dia cirit birit pulak. Macam air dah poo poo dia.

Isk... Isk...

Runsing betul aku.

Sebab kalau aku EL banyak la keja tergendala kat opis tu. Aku nak kena prepare slide untuk meeting Jumaat ni. Bukan aku tak nak prepare awal tapi memang aku kena buat slide tu time dekat-dekat meeting sebab report aku based on system yang kalau aku update hari ni esok baru report keluar. Sadis ok.

Pulak tu dengan budak-budak yang nak report duty tapi entah bila nak dapat. 

Dengan esok patut aku ke klinik gigi untuk minor surgery.

Semua nak kena postponed macam ni.

Orang nak marah aku EL pedulik apa aku. Anak lagi penting. Esok kalau mati diorang ingat ke nak sedekah doa kat aku ni? 




 

3 comments:

farra-eng said...

cian u yunk busy je

puterikurekure said...

la...ciannye.
harini dah masuk 2 orang blogger ngadu kata anak saket. take care ye korang.

cian Amir.

i'm the girL said...

amir, get well soon :)