SaYa SayaNg AnDa :)

Monday, January 25, 2010

Apesal aku pulak yang kena marah niiiii

Pagi-pagi dah kena bambu ok. Shishhhhh...

Memang aku rasa nak aje aku luku kepala orang. Sebab bukan salah aku.

Orang lain yang communication breakdown aku pulak yang kena. Lepas tu nak black n white segala.

Apejadah aku pulak kena buat black n white. Bukan aku yang handle benda ni. Diorang ni pulak boleh kata tak dapat arahan mana-mana.

Ah.. Ye sangat la tu. Bila aku call HQ diorang kata emel dah dihantar pada semua negeri. Negeri aku la yang paling sengal tertinggal keretapi. Bukan tertinggal keretapi lagi. Tertinggal kenderaan paling slow dalam dunia ni ok.

Dah la mood macam haram. Kena marah pulak lagi pagi-pagi. Memang sengal la kepala otak.

Dengan tiba-tiba ada yang tak dapat sambung kontrak tanya aku apesal kontrak dia tak disambung. Ehhhh...


Kalau tak sambung tu paham-paham sendiri la ye.


Aku dah kata kan jangan buat perangai. Tapi buaaaatttt jugak. So, redha aje la. Jangan banyak tanya lagi. Aku silambam karang. Aku dah la tengah serabut ni.







5 comments:

eyes143.. said...

relax dear..
tarik nfs.. lepas...
jgn lepas ikut montot lak.. :p

Sharinginfoz said...

hmm yang penting do not blame others....

Jom.. Big Sale…

Jom Jalan2 Tesco

puterikurekure said...

amiy, hari2 tensen ek? cian kat awak.

Signorina Syima said...

setiap kali aku baca blog ko.. ko tgh angin2... dh la mood aku pon tak best gak hari ni...

aMiYs said...

eyes143 - dpt kentut pun oke gak.. wakaka!

sharinginfoz - hmm.. kita x blame org.. tp org yg blame kita..

puterikurekure - keje kat cni mmg tekanan perasaan aje la.. huhu..

syima - oh.. aku mmg suka angin kat blog.. aku pon prasan gak.. n3 byk emo jek.. huhu.. mood ko x baik gak ek..