SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, January 21, 2010

membz sokmo

Busy sokmo aku minggu ni.

Ni Abang Misai suruh aku balik kampung jugak weekend ni sebab dia kena keja la pulak. Amir si lasak tu tak ada orang nak jaga.

Sampai komen-komen korang pun aku tak sempat nak reply. Sorry ek.

Nanti ada masa aku reply k.

Aku tengah serabut serabai macam sakai dah ni.

Puan Yat mommy Qies n Puan Farhana mommy baby Aina, tag korang nanti aku jawab. Dah ada 2 hutang tag. Hutang tag Yat yang lama pon tak buat lagi. Lalala~~

Aku tengah malas pon sebenarnya ni. Hahahaha!


Biol sebab banyak sangat keja.





2 comments:

ezzati said...

hehe..selamat keje

aMiYs said...

ezzati - owh.. sgt x suke keje.. huhu...