SaYa SayaNg AnDa :)

Friday, January 8, 2010

Moh baca yasin beramai-ramai

Kepala aku weng-weng aje dah seminggu ni.


Semalam lagi best. Lepas berbuka aku terus pengsan sampai pagi tadi. Laki aku dok tanya,


'Amir nak dapat adik lagi ke?'


Errr... Perlu ke bertanya soklan cepumas tu.


Aku rasa sebab aku nak period kotttt... *sedapkan hati sendiri*


Ye la. Ko karang aku pregnant lagi memang aku tak kisah. Tapi tu, nurse-nurse dekat klinik gomen tu punya mulut karang ada yang macam syaitonirrajim aje melaser. Doktor pun kadang-kadang tak pokpek macam diorang tau.


Dah, aku nak pi baca yasin pagi-pagi ni.


Insaf sikit ye.





2 comments:

ijad said...

betul tu....kena banyak insafkan diri..

Sharinginfoz said...

apa-apa pun yang penting hidup happy....

Petrol Tanpa Subsidi-RM2.10????

Nak Gelak Ke Tak????