SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, January 13, 2010

ubat yang sungguh power rangers

Aku pengsan dari pagi tadi sampai pukul 4 lepas makan ubat.

Harussss lah ubat tu amat power rangers sekali. Itu pun bangun pukul 4 tu sebab housemate aku yang turut bermc sebab demam jugak masak bubur. Dia dah pengsan sekali lagi lepas makan ubat 2nd round. Wakakaka!

Aku pulak sibuk nak main lawan-lawan dengan mata aku sendiri ni. Pandangan dah ala-ala kekaburan di sini ye.

Bangun pukul 4 tadi pun aku ingat baru pukul 12. Gilo! Hahahaha!

Mau tak power ubat aku tu. Aku dapat ubat batuk, demam, selsema, sakit badan, ubat isap, ubat kumur. 6 jenis semua tu nokk... Mau aku tak pengsan sampai tak sedar dunia sekeliling.

Orang campak aku dalam lombong pun confirm aku lena jugak. Hahaha!

2 comments:

ezzati said...

mkn ubat mmg leh tido pengsan..hehe

ezzati said...

get well soon