SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, January 14, 2010

happy news today

Huiii!! Berbulu 1 badan aku dengan internet kat opis hari ni. Internet down dari time break tadi sampai jam punch card bunyi baru ok balik. Memang menuntut kesabaran yang jitu sebab down time aku tengah gigih buat keja. 

Ohh... Ada berita yang agak menghappykan urat saraf juga segala neuron dalam badan aku. Tadi dapat call. 20hb ni ada interview dekat Penang. Lalalala~~ *bernyanyi girang*

Aku akan try sehabis baik. Gambatte!!! Even BI aku sekarang adalah di tahap paling longkang sekali. Tu la, pemalas sangat kan nak baca dalam BI. Sekarang baru hegeh-hegeh. Tapi Alhamdulillah jugak la dapat interview ni. Doakan aku dapat tukar balik Penang ek.


Senang aku nak gomol Amir debab yang makin lasak tetiap hari. Tak adalah nanti dia tak kenal ummi. Sob.. Sob...




N  ada 1 lagi benda aku nak story.. Nanti aku bagitau k.Sebab aku nak balik awal hari ni. Mau rehat-rehatkan badan yang masih suam-suam kuku.


Tata u alls...


^__________^







3 comments:

ezzati said...

dtg penang??meh singgah umh

aMiYs said...

ezzati - heheh.. nnti klu dpt keja leh singgah sokmo.. ni pun xtau bos aprrove x cuti nk pi interview nih.. huhu..

ezzati said...

hee..bole2..