SaYa SayaNg AnDa :)

Friday, January 15, 2010

Sabar............ Sabar...............

Ok, aku tension pagi-pagi.

Time aku nak cuti time tu la macam-macam mesyuarat nak buat. N involve aku pulak. Harus keeeee????

Aku bukan nak cuti suka-suki. Tapi aku nak pi interview. Tak dapat keja pun at least aku cuba untuk cari keja kat kampung.

N surat sokongan aku ni siapa pulak nak sign??? Semua bos tak ada kat opis. Ntah ke mana-mana aje perginya.

Isnin pun bos tarak. Aku dah apply cuti Selasa n Rabu siapa pulak lagi nak approve? *pening*

Kejap lagi mau nak mengamuk lagi dengan aku pulak. Padahal benda ni tak jangka pun. Takkan la aku nak suruh orang tu ubah tarikh interview semata-mata sebab aku pulak.

Besar sungguh la pangkat kalau gitu. Macam anak raja pulak orang nak kena ikut cakap ko.

Eish... Aku nak settlekan surat sokongan aku dulu. Terpaksa mintak timbalan lagi satu sign sebelum dia pun menghilang tanpa dapat dikesan petang karang. 

Sabar aje la hati....


 

6 comments:

|| NaFiRaa || said...

sabar2..jangan putus asa..:)

Sharinginfoz said...

yalah nak cuti mahu kacau pulak.. tension kan...

Diet untuk 20-an

KWSP Online

ezzati said...

huhu..sabar2..ada jalan tu :)

puterikurekure said...

takpe2. anggap ni satu cabaran dan dugaan.

sabar k yang!
kite sokong awak.

Suliana said...

ko dpt interview kat ne??nak cari keje lain ke?? kan dah elok keje gomen..ko kontrak ke permenant ni?? (sibuk plak aku mmbebel panjang)

aMiYs said...

nafira - sdg berusaha.. chaiyok!

sharinginfoz - slalu camtu.. time nk cuti ada je la..

ezzati - yee.. tgh berfikir jln manakah itu..

puterikurekure - thnks dear.. mmg sungguh mencabar..

suliana - aku dpt usm.. jwtn n gred yg sama.. skrg permanent.. jwtn tu pon permanent gak..