SaYa SayaNg AnDa :)

Monday, January 25, 2010

mood isnin memang hampeh

Morning.

Aku kat opis. Macam biasa la kan. Balik dari kampung terus ke opis.

But i'm not in a good mood since yesterday.

Keja pulak berlonggok macam apa. Dengan 21 orang nak report duty sat lagi. Aku la yang kena handle.


Esok nak kena buat taklimat n training untuk diorang pulak. Saje cepat-cepat bagi training. Supaya diorang tak menyemak kat opis hari Rabu ni. Sebab Rabu ni aku pulak ada training kat Putrajaya.


Training guna sistem. Bukan aku tak reti guna. Tapi kata diorang ada buat update untuk sistem yang aku dok guna sekarang. So, mari la mengabiskan masa kat sana.


Budak-budak ni memang tak harus ada kat opis kalau dah report duty. Karang ada banyak pulak soalan cepumas, perak gangsa aku nak jawab dengan bos aku. 


Hari ni gaji. Hmmm... Tapi kalau campur tolak darab bahagi semua berapa aje la tinggal dalam tangan.


Gaji bulan 2 pun awal pulak.


Confirm nak tunggu gaji bulan 3 hari-hari aku telan megi.



1 comment:

|| NaFiRaa || said...

berusahalah..cayok2~~:)