SaYa SayaNg AnDa :)

Monday, January 11, 2010

Aku tekanan!!!

Macam nak pengsan aje hari ni. Workload macam sh*t!

Hoho... Masuk-masuk keja pagi-pagi lepas tukar baju terus on pc. Lepas tu masuk meeting pulak. Lepas meeting aku kena buat slide pulak. Bos nak tengok petang ni. Meeting abes pukul 12. Tak ke rasa nak menangis aje aku ni.


Dah la aku tak cukup tido ni. Dalam tren malam semalam aku rasa nak terajang aje mamat sebelah aku tu.


Ko agak-agak la nak duduk pun. Ada ke patut dia kangkang seabes baik sampai dok berlaga bontot dengan aku. Dah aku tetiba kena mengecikkan badan pulak. Tak masal aku duduk separuh kerusi aje. Badigol so'od betul. Suka-suka ati masuk kawasan jajahan aku duduk.



Lepas tu pandang aku sengih-sengih. Sengih nak makan penerajang!


Time tido pulak tangan tu dok tersenggol-senggol tetek aku. Tau la kan tetek aku ni besar. Ehhhhhhh.... Melampau la tu!!


Dah la masuk kawasan aku macam kan aku tak bayar tambang. Lepas tu konon-konon time tido tu tangan ko tak sengaja tersenggol la. Hakkk tuiiihhhh!!! Aku sepak karang kutip gigi dalam tren aje la.


Sebab aku malas nak buat amukan puaka aku tukar aje seat lain yang nampak ala-ala kosong. Tapi masa tu dah sampai Rawang. Ciput kan. Sebab time kat Rawang tu je ramai orang turun.



Sepanjang malam aku tak boleh tido sebab tak selesa kena duduk separuh kerusi. Tetiba rasa kurus sebab berjaya mengecikkan badan.


Dah aku nak buat keja. Slide tu bos nak tengok petang ni. Matik la tak rehat aku. Mencik la keja last minit ni... Hukhukhuk...




*pic curik dari google



3 comments:

faRyn faRhana said...

aku pon penah kena camtuh mase naik bas wehhh...since then, aku kalo naik bas ke sengsorg, aku beli tiket utk dua seat terus.so aku conquer dua-dua tempat.hahahahha

(gila membazir,lepas tu terus ayah aku serik nak bagi aku naik bas)

hehhe :)

ezzati said...

mmg x ptt la org tu..kalo sy memang dh sound kuat2 dah kasi dia shy2..hehe

Anonymous said...

begini la nasib kite yg tet besar. selalu jd mangsa. huhu. kekadang tu ade yg ushar x mengelip. hiiisshhh..

puteri