SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, January 14, 2010

minggu ni tak balik.. tak sukeeee....

Still tak sihat sepenuhnya. Tapi datang keja jugak.

Semalam kan patutnya aku kena follow bos ke putrajaya. Demam teruk pulak so aku mc la. Bos aku boleh cakap,

'Time ni la nak demam la, itu la, ini la.'

Eh, macam aku ni buat-buat demam la pulak. Macam la aku ni mintak aku nak demam time tu. Kot la aku gagah jugak pi sana pastu aku pengsan. Nanti bising jugak. Dah tau sakit siapa suruh datang. 

Ni pun aku gigil-gigil kaki drive jugak pi opis. Badan rasa macam melayang aje. Tak nak aku makan ubat tu kat opis. Karang ada aku tido tak sedar dunia.

Minggu ni tak dapat balik kampung pulak. Coz isnin kena pi Putrajaya lagi. Ada meeting.

T_T

Rindu kat Amir lasak tu....

2 comments:

|| NaFiRaa || said...

uik.. bahaya tu!! demam drive kereta.. skrg memang musim demam.. kena rajin makan ubat n take care..

aMiYs said...

nafiraa - huhu.. terpaksa.. mc smlm pon bos dah bising2.. hr ni dtg jgk la..