SaYa SayaNg AnDa :)

Friday, January 22, 2010

migrain pulak dah

Bangun-bangun pagi tadi aku sakit kepala. N ada rasa nak muntah...

Heppp.. Heppp... Jangan pikir yang bukan-bukan aaa.. I'm not preggy coz baru aje period.

Tak tau la kenapa. Maybe migrain. Dah lama pun aku tak migrain ni.

Tengah menaip ni pun berpusing aje kepala. Time drive datang keja tadi lagi la. Nampak kecik aje kereta depan aku.

But still kena datang keja jugak. Dis morning ketua audit negara datang buat lawatan kat opis aku. Wajibal ghunnah la kena datang opis. Kalau rasa telinga n hati dah kebal daripada bambuan bos boleh la tak datang.

Datang just menyambut aje. Time taklimat untuk ketua audit nanti pencacai macam aku tak payah masuk. Hohoho! Selamat aku.

Aku dah beli tiket pukul 3. Sooooo.. paham-paham sendiri la ek.

Masa aku abes dalam train aje la sepanjang minggu ni.



6 comments:

ezzati said...

tidur je nanti dlm train :)

Sharinginfoz said...

kesian sakit kepala...... he he he jumaatkan...

Pemimpin or Dipimpin???

Apsal Nama Afiqah Bukan Danish

i'm the girL said...

tiket kol 3? makna nye ko nak cabut la lepas jumaat tuh? haha

bagos!

aMiYs said...

ezzati - tu la.. dlm tren nak buat ape lg.. berdengkur la kejenye.. huhu..

sharinginfoz - hari jumaat mmg mcm2 penyakit terutamanya penyakit M.. heheh...

i'm the girl - ko ke ajee.. wakaka.. aku terpaksa cabut oke.. arahan encik suami.. hahaha!

@e_da said...

emmm samala kita.. penyakit migrain menjadi2 bila stress keje kan

i'm the girL said...

haha.. ye itu aku... :p

ooo cabut ek :p