SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, January 26, 2010

Emel spam ke orang guna emel aku ni? Siapa celik IT tolong xplain kat mokcik sket..

Internet kat opis ni dari semalam lembap macam siput vavi. Aku nak buat keja pun jadi lembap jugak.

Eh, lupa. Ini blog yang tak mendatangkan emosi. Ini blog bersuka ria so siapa-siapa yang baca boleh enjoice tanpa ragu-ragu. Hahaha! Motif jadi sewel pagi-pagi?

Ni, aku nak tanya la kat korang. Pernah tak korang dapat emel macam pic yang aku tepek kat bawah nun.




Aku tiap-tiap hari dapat emel macam ni ok. Sampai serabut kepala otak. Kejap masuk inbox, kejap masuk spam box.

Pulak tu tajuk emel 'undelivered mail'

Hoh!

Bila tahun pulak aku mengantor emel kat mereka-mereka yang aku memang tak pernah kenal hujung pangkal ni. Siap promote barang untuk mengencangkan kejantanan. Walaweiii...


Aku tak jual benda kencang mengencangkan ni ye. Kalau nak kencang pi minum tongkat pakcik Ali.



Ada orang guna emel aku ke apa kalau macam ni?


Sesiapa yang celik IT tolong explain sikit. Aku ni tahap kebutaan IT agak dikagumi dek orang jugak la kadang-kadang tu.

Sakit bijik mata oke tengok emel yang macam ni berderet masuk inbox aku.


Pulak tu pernah sekali ada orang reply mail cakap 'tq 4 ur mail'.


Erk... Aku tak kenal orang itu. Wuwuwu...



2 comments:

Sharinginfoz said...

entahlah macam2 jenis e-mail kan.. abaikan le buang masa aja.....

Jom Jimat Air

Jom Assam Laksa.. Sedap

eyes143.. said...

anin pn ari2 dpt.. smpai muak da nk cek mel yahoo.. huh