SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, January 7, 2010

Sori, smlm tak sempat nak cerita.. heheh...

Pagi tadi aku adalah sangat speedy gonzalez bawak kereta. Sebab... Aku bangun lambat. Padahal dah bangun pukul 5 tu coz sahur. Yee.. Aku puasa lagi hari ni. Kurus la aku lepas ni. Hekhekhek... 

Lepas sahur tu aku boleh terlelap sampai pukul 7. Yaaa Ampunnnn!!! Lambat la nak pi keja macam ni.

Terus aku lompat dari katil pi mandi. Semalam hujan lebat kan. Tu yang sayang sangat dengan tilam n selimut. 


Semalam aku kata ada benda nak bagitau kan. Tapi sebab semalam kepala aku weng-weng terus aku tido awal.


Kan azam tahun baru aku nak kurus kan. Jadinya semalam aku telah mendapat apa yang aku cari....


Jeng.. Jeng...





 Ini namanya waist trimmer



Itu adalah waist trimmer ye kawan-kawan. Baru hari ni aku pakai. Ko... Panas berdengung la pulak. Masa mula-mula bukak semalam bau dia Ya Rabbi... Macam bau getah tayar tu. Kuat gila. Aku basuh-basuh dulu baru pagi tadi aku rasmikan.

Gigih beli time tengah tak ada duit. Confirm kurus kering sebab puasa lepas tu pakai pulak benda alah ni. Memang seharusnya aku puasa sampai dapat gaji sebab ada 30 hengget aje dalam wallet. (O_o)




Malam semalam aku pakai ini jugek.



 Nama benda alah ni pilaten crystal collagen eye mask




 
Aku sebagai model eye mask. Aku tutup mata pasal mata aku merah gila macam maya karin dlm PHSM sebab termasuk syampu.. korang tengok karang lari berterabur pulak...


Time tido pulak pakai ini. Nama dia detox foot patch. Untuk buang toksin dalam badan anda ye tuan-tuan dan puan-puan.


 


Hasilnya bila aku baru bangun tido....





 Hitam berkerak oke. Nampak sangat banyak bebenor toksin dalam badan aku.

Benda alah eye mask dengan detox foot patch tu akak aku yang kirim beli. So, aku sebat la 2 nak try sebelum bawak balik kampung.

Best pulak pakai eye mask tu. Bulan depan nak beli lagi la. Huhuhu...

Eye mask tu bagus untuk rehatkan mata n kasi ilang mata panda. Sejuk aje. Ngehngeh...
 



7 comments:

ezzati said...

nak diet gak..huhu..

mmg syok tdo kalo lepas sahur..

faRyn faRhana said...

menarik yg waist trimmer tu, sila rekemen kat aku. mahal ke? hehehe

(aku dh susah hati takleh hilang "baby-fat" aku ni)

puterikurekure said...

yang, kite dah pernah beli waist trimmer tu. pakai separuh hari je, rasa tak selesa. terus simpan dalam kotak diam2. sumbat bawah katil. hahhaha~

Suliana said...

dulu aku ada belikan hasben aku foot patch tu, mmg hitam berkerak pun. lagila kalau hisap rokok..tapi, boleh percaya ke yg hitam tu toksin kita??

aku teringin juga nak pakai eye mask tu, tapi sk 2 punya..ok ke??berangan tak ingt..tgk duit skit..hehe

Suliana said...

byk plak komen aku, apasal aku tak nmpk blog aku dlm list fren ko??(kecik hati aku, *sob sob*) ko tak suka blog aku ke??hehe..

@e_da said...

yg buang toksin tu mcm best jek.. nak try gak lerr..

HaLuSiNaSi said...

ezzati - yok diet same2.. hehe..

farhana - leh hilangnye baby fat tu.. hehe.. dh comment kt blog ko.. try la pi tgk kat web tu..

puterikurekure - ahahaha... ni pun tgh smgt membara.. esok bila dh mls masuk kotak gak kot.. hehehe...

suliana - heheh.. aku rase ye kot.. sbb pas pakai lg 2-3 hr dh x hitam.. eye mask tu murah aje.. yg sk 2 x mampu mak noks... hahaha! eh, aku dh letak blog ko dlm fren list aku.. ari tu nak ubah asek lupa je.. nasib ko igtkan.. aku suka la wei.. jgn merajuk.. hahaha!

ida - jom try skali.. nk try yg 2 in 1 lak.. buang toxin n slimkan bdn.. yeyeaaahhh!! hehehe... klu ida nk try roger2 kita k...