SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, January 28, 2010

Aku nak peluk n comolot dengan korang.. buleh x? Hahaha!



Tersengih-sengih sampai kembang-kembang hidung.

Sejak 1st time berblogging.. September 2008 kot aku start.. *blog sendiri pon lupa* hehehe... Dan semenjak 1st time aku menepek Nuffnang dari bulan April 2009 kat blog aku yang trafic tak sampai 100 orang datang sehari. *sebab aku malas blogwalking. mokcik banyak keja tipah oiii..*



Aku dapat ini akhirnya...





Aku pelik mula-mula tu tengok apesal la si Air Asia ni tak hilang-hilang dari pandangan mata aku yang dah macam panda ni.


Saje la gatai pungkoq check encik Nuff pulak. Tengok-tengok kat earning terus aku rasa nak comolot dengan Nuffnang. Wakakaka!




Baru 1 buffered dah kecoh minah ni. Ntah apa-apa kan. Hahaha! Vangga seketika.

Mood agak ceria. Lalala~~

Thanks to korang yang datang baca blog aku yang emo sokmo n merepek meraban ntah apa-apa ni. Hehehe!

Datang la selalu. Sayang korang. Pelok-pelok ciyom molot sket. Wakakaka!


^______^

 



7 comments:

|| NaFiRaa || said...

wahhh..tahniah2..:)ai x pernah dapat pon buffered earning..:(

ezzati said...

heheheh..congrats..jom peluk :)

aMiYs said...

nafira - tq.. :) xpe..nnti mesti dpt tu.. i pon berzmn berblog bru dpt.. haha..

ezzati - tq zati.. meh2 peluk.. ;)

sumijelly said...

wah...so jeles..
sumi x pernah dpt lagi..hehehe
selalu tgk org lain dpt jer..hikhikhik

aMiYs said...

sumijelly - hahaha... mesti dpt nnti tu.. silap2 nuffnang call terus suh buat ads.. lg masyuk.. hikhikhik... usaha tangga kejayaan! haha! tetibe feeling bio aura..

Signorina Syima said...

sebab nama kita sama je aku jengah ke sini...

apa kata2 sekali sekala ko jengah bloh aku plak... wakakakak

aku letak 2 thn dh menatang nuffnang tu.. duit tak de gak beribu2 lemon...

aMiYs said...

Syima - hahhaha... aku akan menjenguk ye..

saje je nuffnang tu buat bekalan time sesak.. hahaha!