SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, January 12, 2010

Kronik sungguh dah ni

Dah tak larat gilaaaaa...

Tapi still tak boleh balik. Hujan... Kereta pulak parking tempat tak berbumbung. Kat opis ni yang berbumbung hanya lah untuk officer besar aje. Pencacai macam aku ni hari-hari kena berebut parking. Kalau tak redha aje la parking kat luar kawasan opis.

Dah la banyak lori lalu lalang. Kata pun kawasan industri kan. Kalau nasib tak baik ada la yang buat geselan manja kat kereta. Hish...

Kalau aku redah hujan karang makin kronik la demam aku. Bos aku siap cakap,

'Jangan la awak tak datang esok. Susah kalau awak takde ni.'

See.. See.. Betapa pentingnya aku kat opis ni. *kembang kempis vontot seketika*

Tapi aku tak suka la glamer-glamer sangat ni. Sebab keja confirm akan dilambakkan pada kita macam dah tak ada officer lain nak buat. Heh..

Balik ni nak berdentum atas katil.

Jangan kacau i oke.

;p

2 comments:

puterikurekure said...

amiy, kite paling tak suka bila bos cakap camtu.

macam semua benda nak harap kat kite je kan? rimas okeh!

get well soon babe!

aMiYs said...

puterikurekure - kite pun x suke gak.. sbb mmg 100% harap kat kite.. bila kite xde menggelabah beruk la call byk kali..

thnks dear.. :)