SaYa SayaNg AnDa :)

Saturday, January 16, 2010

Sakuragi Ichigo si rambut oren... hehe...

Aku tak boleh tido.

Even dah telan ubat batuk n segala jenis lagi mak bapak ubat yang ada.

Rindu kat Amir sangat-sangat la. Hmmm...

Dah tak boleh tido nak tau aku buat apa?

Aku melayan manga Bleach.

Sungguh keanak-anakan di situ kerana membaca manga.

Aku follow bleach ni start dari kartun dia keluar kat tv3 dulu. Lepas tu kartun kat tv3 tu terlampau lembap dan sangap. Asek ulang yang lama aje.

Last-last aku surf aje kat tenet. Lagi puas limpa aku.

Aku memang boleh tahan jugak kegilaan pada komik-komik ni. Cuma tak ada la sampai obses. Kalau aku teringat memang aku baca.

Sakuragi Ichigo si rambut oren. Hahaha! Adakah hafal nama hero bleach?

Abang Misai memang pelik tengok perangai bini dia ni. Kat rumah aku la yang melayan kartun Ben10. Bukan Amir yang tengok, ummi Amir lak yang melayan. Hahaha!

Tak apa la kan. This is my way to release my stress.

Korang minat ke manga-manga ni?


 

2 comments:

Sharinginfoz said...

i am sure that amir also feels the same...

Diet untuk 20-an

KWSP Online

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Layan gak Ichigo tuh suatu masa dahulu... Tapi since cam caca marba jek episod dia kat tv3 tuh, terus tak layan dah... Hahaha!!! ::.