SaYa SayaNg AnDa :)

Friday, January 15, 2010

Aku sekadar di pinggiran *tajuk geli-geli*

Batuk aje hari ni.. Perit dah tekak.. Ubat batuk aku tak amik pun kat opis ni. Kalau nak suruh aku berumah tangga kat opis boleh la. Aku minum ubat tu lepas tu aku tido sampai esok pagi.

Surat sokongan udah di sign. Yeyeaaaahhh!!!

Itu pun macam-macam jugak la timbalan aku tanya. Sebab dia bukan in charge bahagian aku. Tapi sebab nama dia timbalan aku redah aje. Pengarah dengan timbalan aku lagi satu dua-dua tak ada kat opis. Ada meeting tempat lain.

Nak mintak hari Isnin aku kena pi Putrajaya pulak. Sebab meeting Isnin tu la aku tak boleh balik kampung minggu ni. Siapa yang buat meeting ni memang tak memikirkan perasaan aku betul. *bajet PM la orang nak pikir pasal aku. huhu..*

Surat untuk up diri sendiri memang sangat masyuk. Hahahaha! Patutnya admin yang buat. Tapi diorang just bagi soft copy n suruh aku amend sendiri. Jadinya up, up n awayyyy la segala kebaikan aku kat dalam surat tu. Hohohoh! *siapa suruh bagi aku buat sendiri*

Nasib baik aku still sedar diri n cuma buat 2 pages aje. Ikutkan hati mau 10 kajang aku buat.

Senyap sunyi pulak opis ni. Mana semua orang pi ni?

Semua pi celebrate farewell party sorang staff kat sini kot.


Bukan la aku tak nak bersosial sebab tak pi party tu. Tapi hari tu beria diorang tanya aku nak join tak untuk farewell sorang staff sini gak. Bila aku dah bayar diorang tak jemput pun aku.

Aku dapat tau pun bila party dah separuh jalan n ada sorang ni cakap,


'Eh, jom la pi makan sekali kat belakang. Diorang buat farewell untuk ...'


Apekah aku rasa sebenarnya macam menumpang makan aje walaupun aku bayar. N terus aku tak pi jenguk pun. Malas.... Sungguh terasa sekadar di pinggiran. *piang sekali kat pipi laju-laju*



T_T


Aku nak tido kejap. Banyak keja nak settle sebenarnya tapi macam tak ada mood pulak. 





4 comments:

puterikurekure said...

laaa...kesiannye amiy!

biar betul la diorang ni. ajak macam takmo ajak je. padahal kan dah bagitau awal2 dan amiy dah buat donation skali kan. haihhh~

kalau kite pon terus tak pi camtu.

aMiYs said...

puterikurekure - kesian kan.. tu la, tggu gak org ajak sbb yg organize tu kata nnti nk inform.. smpi ke sudah tak invite pon.. yg invite org yg xtau kita ni pon mmg dh byr skali.. igt invite tumpang mkn jek..

terus kecik ati smpi skrg mls nk join ape2 dah..

faRyn faRhana said...

kalau aku,aku pon tak pergi.huhu. tapi takpe, kena bersangka baik, dorg busy sampai TERlupe kot. tak sengaja tu :)

aMiYs said...

farhana - huhu.. diorg mmg selalu TERlupe kat aku kot.. xpe..