SaYa SayaNg AnDa :)

Monday, January 18, 2010

jangan poyo di jalanraya

Nak balik dah.

Tadi masa aku lalu depan Alam Sentral mangkuk arkorok mana ntah nyaris nak langgar belakang kereta aku. Siap hon tak mau-mau punya.

Sebab aku stop untuk bagi orang jalan kaki melintas.

Apekah begitu poyo sebab ko bawak mpv. Tak nampak ke signboard tu tulis,

'sila berhenti jika ada pejalan kaki ingin melintas'

Lepas tu pandang aku muka kerek-kerek. Ape?! Aku jotos kepala ko karang.

Dari awal aku bawak slow aje pun. Dia kat belakang aku. Then bila aku stop tiba-tiba pulak nak main hon-hon.

Eh, aku pon ada hon la.

4 comments:

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Nak gelak jap... Hahaha!!! Biasa la... Perasan hebat sangat la bawak mpv tu... LoL ::.

Signorina Syima said...

stuju!! ingat kete dia je ke yg ada hon??

butterfly said...

hahahahah..
tu die xtaw bace..
lesen pon lesen terbang lah tu..
:)

|| NaFiRaa || said...

tetiba rasa geram.. langsung x bertimbang rasa!!!