SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, January 21, 2010

My online shop sudah launch.... Heeee....

Mau bagitau semua kawan-kawan.

Aku baru aje launch online shop aku yang dikongsi dengan akak aku. Kata azam tahun baru nak jadi usahawanita berjaya gitu. hekhekhek...

So...

Jemput la ke kedai beta yang tak seberapa.

Barang pun tak berapa nak banyak lagi. Maklum la, modal ciput.  


Tapi tak apa. Orang kata, sikit-sikit lama-lama jadi bukit.


Aku tengah dok godek-godek lagi.

Kalau ada cadangan dari korang amat la dialu-alukan.


Shopalistic

Hahaha.. Sempat lagi busy-busy launch kedai. Kalau bos aku nampak masak la aku. Huhu..


 

3 comments:

zee nazeri said...

Wah Amiys, Selamat Maju Jaya.

fndrocka said...

ni betul2 ke atau sekadar halusinasi

aMiYs said...

zee - thnks zee.. :) kena cari income lebih skrg ni..

fndrocka - betul la tu..