SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, January 26, 2010

tiket abes ke? jangan laaaaa... uwaaaa....

Lembap mak nenek la internet kat opis hari ni. Nak check M2U pon aku sempat la jalan pusing 1 opis baru abes load.

Aku tengok web ktmb. Nak survey tiket untuk raya cina. *macam aku sambut aje sibuk nak balik..huhu*

Eh, harus la balik. Kata pun cuti sampai Isnin kan. Mana boleh lepaskan peluang merelax kat kampung.

Tapi tiket macam dah abes je ni. *nganga*

Terus rasa nak jadi Supergirl. Senang balik kampung terbang aje. *berangan yang terlampau*

Tak baik tau ktmb ni. I ni dah la pelanggan setia u. Tak simpan tiket untuk i langsung.

Hukhukhuk...

*ktmb ni tak nak bagi hadiah ke aku tiap-tiap minggu balik tercongok naik tren ni*

1 comment:

deusXmachina® said...

ala raya cina je kot
xpayah la balik
erk888