SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, January 21, 2010

Sengal sungguh la peel sorang-sorang

Interview aku? Macam ada confuse-confuse sikit la dengan panel tu.

Well.. soalannya tak susah sebab banyak tanya pasal keja aku n so on la kan. But rasa macam ada something funny. Malas la aku nak story sebab karang nampak macam aku ni berlagak pandai. Hahaha!

Keja kat opis ni time aku cuti memang macam lahanat la. Orang lain communication break down, aku la yang bakal terima akibat hari ni. Jadi, mood keja aku adalah negatif. Cisss...

Bayangkan, time aku tengah interview ada call dari opis. Nasib baik aku silent fon. Kalau tak menggelupur la aku nak menjawab tengah-tengah orang dok nak interview. Soalan pulak remeh sangat. Memang rasa nak terajang orang tau tak.


Boleh aje kalau nak tanya anak buah aku yang dok tercongok kat dalam opis tu. Diorang pun tau. But call aku jugak padahal dah tau tu aku ada interview semalam.


Eh, sengal kan.



2 comments:

Sharinginfoz said...

memang org penting kan.. kat mana2 ada aja org cari kan...

Macam Mana Nak Dapat Kepercayaan???

Thanks My Son

aMiYs said...

sharinginfoz - haha.. penting sgt la gamaknya..