SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, February 3, 2010

Aku pi 'vacation'... huhu...

2 hari aku tak update blog kan.

Ni baru aje bangun tido. Letih..

3 hari 2 malam pi vacation kat tempat orang paling tak suka pi.

Yeee.. Aku berkampung kat hospital. Amir admit ke ward. Sebab ahad lepas condition Amir agak teruk.

Tak cukup cirit birit, muntah-muntah pulak. Tak sempat susu nak hadam dah keluar balik. Asal bagi susu aje muntah. Asal bagi susu aje keluar balik macam air terjun.

Pagi Ahad tu ke klinik. Doc bagi ubat demam n antibiotik. Balik dari klinik lepas bagi ubat makin teruk. Petang tu ke klinik balik pasal Amir merengek. Sian tengok dia. Lapar tapi bila minum susu semua keluar balik.

Pi klinik n doc refer ke hospital. Pi hospital Seberang Jaya terus kena tahan. Sebelum tunggu masuk wad tu kena la cucuk masuk air. Sebab takut dehydrated. Tido aje keja anak ummi tu.

Ni pun still kena tengok-tengok takut Amir muntah lagi.

Amir pun tak berapa nak minum susu sangat lepas masuk drip ni. Dia hisap 2-3 kali lepas tu tak nak dah.

Dia takut muntah lagi kot.

Hmmmm...

Sat lagi aku update lain.

Nak mandi.

 

4 comments:

puterikurekure said...

kesiannye amir. kite doakan amir cepat2 sembuh ye. tak sampai hati baca keadaan amir camni.

ezzati said...

sian amir..semoga dia cepat sembuh..

Suliana said...

sian amir.sakit apa tuh?

zee nazeri said...

Sabar Amiys, moga Amir cepat sembuh yer..