SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, February 11, 2010

Rahsia oke... Shhhhh....

Berbulu betul la mata aku ni.

Nak betulkan lagi slide yang entah berapa puluh kali nak kena betulkan. Menguji kesabaran aku seorang insan yang dah nak naik baran.

Hope petang ni last laaa bos tengok lepas tu dia puas hati. Kalau tak confirm aku meroyan dalam bilik dia karang. Bos buat sendiri la. Huhuhuhu...

Aku malas nak komen banyak sebab aku dah ikut apa yang bos nak.


Ni keja aku pulak makan, makan, makan sampai gemok!


Sia-sia aje la aku tampal slimming patch tu Senah kalau dah makan macam pelarian kebulur tak jumpa makanan seminggu.


Ni environment aku la ni keja asek ajak aku maaaakannnnn je. Hissssss...


Pagi tadi makan nasi goreng. Baru tadi makan bubur McD. Karang makan lagi.


Eh, malam ni aku balik kampung. Tiket esok dah ilek pocik. Terpaksa balik malam ni. Korang diam-diam aje la esok ye.


Jangan bagitau bos aku ek.


Hahahaha!


Aku nak invisible esok.


So, sebab tu aku nak kasi clear slide ni sebab petang ni bos tengok. Tak payah la tunggu esok. Karang cari aku esok confirm dah selamat. Huuuuuuu.....


Haaa.. lupa nak bagitau. Aku dah dapat tukar tiket balik KL 16hb. Nasib baik ada lagi. Legaaaa....



2 comments:

ezzati said...

mkn byk gak td..nasi goreng..waffle..uhukss...

puterikurekure said...

yeayyy! dapat tukar tiket.
fuhh...selamat!