SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, February 11, 2010

itu bukan nilai murni, tu namanya nak kena lempang sekor-sekor

Opisku syurgaku... Weeekkkkk.... ;p

Tak ada maknanya....


Aku kat opis la ni. Tu yang meraban entah apa-apa. Kejap lagi mesti bos aku datang potpet-potpet kat aku. Rasa nak aje aku tutup mulut dia. Hahaha!

Dah la hari ni lupa lagi nak bawak hp. Makin pelupa banyak sangat makan semut ke apa ntah?

Baru semalam aku membebel bagi taklimat kat budak-budak bertuah ni. Eh, bertuah ke korang?


Tapi aku rasa baik aku cakap dengan kucing tepi jalan. Lagiii la mendengar kata. Aku baru cakap semalam tolong jangan punch untuk orang lain. Pagi tadi aku check punch card ada jugak yang buat keja macam tu lagi.

Aku koyak punch card korang kangggg haaaa!!!


Air liur aku ni sampai tersembur-sembur keluar semalam punya la ingatkan itu, ingatkan ini.


Ingat senang ke nak produce air liur banyak macam tu?


Hish... Pagi-pagi dah mencabar kesabaran aku yang tipis ni.

Konon murni la tu tolong punch card untuk kawan-kawan. Diorang bayar ke gaji korang untuk tolong punch tu. Aku punch perut sekor-sekor baru tau.

4 comments:

puterikurekure said...

meh kite tolong punch kan perut diorang. hahahaha!

Ejamaria said...

amboi... pagi2 dah angin ni... rilek la gi minum dulu... org gomen kan mmg mcm tu... nnt da hantar induksi tau la diorg...

zee nazeri said...

Hahaha..garangnya Puan Amiys..TAKUUUTT..

ezzati said...

heheh..garang woooo..