SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, February 23, 2010

mau rehat-rehat

Kepala sakit start dari balik keja tadi.

Macam ni la aku. Asal keja banyak berlonggok je *bukan hari-hari pon banyak keja ke?* mula tekanan. Bila dah tekanan mula la sakit kepala.

Isk.. Isk.. 

Tambah pulak rindu kat Amir yang dah kenal ummi. Tapi mulut tak reti panggil ummi. Dia reti panggil abah aje. Huhuhuhu... Terasa ai tauuu...

Masa 1st dia start panggil abah tu bukan main happy la abah dia. Jeles ummi. ;p

Ummi nak tido awal la. Letih sangat naik tren lepas tu kena bambu dengan bos tadi. Otak terus cramp tak dapat berfikir dengan waras.

Nak update milestone Amir esok lusa je la.

 

1 comment:

Ejamaria said...

biar la dia panggil abah tu... nnt dia nak susu panggil abah, pampers penuh panggil abah... akak tak kisah anak panggil abah, bole rilek sket... nnt kuar la ayat 'anak panggil tu abah...'