SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, February 24, 2010

macam pelarian

Pagi tadi aku tido dalam kereta. Sob.. Sob...

Bukan kena halau dari rumah. Tapi lepas hantar adik aku ke stesen komuter pukul 6 pagi tadi aku memang dah malas nak balik rumah. Aku pun memang dah siap pakai baju keja semua.

Selalu aku melepak rumah sorang budak yang 1 unit dengan aku ni. Tapi minggu ni hubby dia keja pagi pulak. Selalu time aku lepak hubby dia belum balik keja lagi.

Disebabkan aku adalah seorang yang lemah lembut, ayu dan pemalu *dush sekali kat pusat* maka aku segan nak melepak rumah orang pagi-pagi buta time laki dia ada.

Aku memang malas nak balik rumah balik. Abes minyak kereta aku je. Nak terus pi keja budak tu selalu pi keja dengan aku.

So, keputusan drastik adalah tido dalam kereta.

Lena jugak aku tido. Hahahaha! Confirm sangat la aku ni memang letak mana-mana pun boleh tido.

Aku tersedar pasal budak tu call aku tanya aku kat mana.

Masa tu dah pukul 7 pagi.

Sejam jugak la aku terlelap ek.

Kalau dok keja kat kampung tak ada la aku jadi macam pelarian ni haaa...

Nak balikkkkkk.....

 

2 comments:

i'm the girL said...

hahaha aku teringat masa kite kat hostel dulu.. ko la orang paling senang nak tido... :p

aMiYs said...

ajee - hohoh! kat toilet dok atas baldi pon aku leh tdo.. wakakaka!