SaYa SayaNg AnDa :)

Friday, February 5, 2010

Kecibian di tahap kronik

Amir dah ok. Tapi.... Ummi dia pulak kena cibi.

Hari tu mak mertua aku. Ni aku pulak tahap kronik punya cibi.

Apesal aku kata kronik?

Sebab time tido pun aku boleh tercibi. Sedar-sedar rasa panas je. Korang nak geli pun geli la. Aku cuma explain aje apesal aku kronik ni.

Macam mak mertua aku kata la,

'Nak kentut pun tak berani.'

Sebab karang jadi kentut basah. Apa tu kentut basah? Kentut yang menyebabkan ko boleh tercibi bersama angin-angin lalu tersebut. *definisi adik aku*

Vontot aku pon dah pedih ni. Macam kulit tersiat lepas tu kena air. Haaa.. Macam tu la feeling dia.

Aku nak rehat jap. 


Abes air dalam badan aku dah surut.



6 comments:

ezzati said...

sian ko...smoga cepat sembuh...cibi..hehe..aku ingatkan apa la..

puterikurekure said...

ciannye awak ni...
kalau rasa terhidrat sangat, minum air garam ok. 100plus tu bagus tau.
:)

|| NaFiRaa || said...

moga cepat sembuh k..:)

Ejamaria said...

sian nyer... klu lalu minum teh o takde gula... jgn buat pekat sangat, sedang2 jer cam teh cina... insyaallah ok

green apple said...

aku ni terbangang-bangang pikir menatang apa lah cibi..ingatkan typo kepada cibai (opppsss)..rupanya cherry berry.

aMiYs said...

ezzati - oh.. tq.. cibi tu sng nak taip.. pendek je.. muahahaha!

puterikurekure - smlm bli dh 100 plus tu.. tp tertinggal dlm keta bru pg ni terigt.. huhu..

nafira - tq dear.. :)

ejamaria - huhu.. teh cina pahit... wawawa...

green apple - hahaha.. cibi tu singkat, mudah n cepat kak di.. klu nak taip cibai tu confirm x typo punye.. wakaka!