SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, February 10, 2010

Taklimat pagi

Pagi ni aku bz jugak. Nak kena buat taklimat dekat budak-budak yang aku kena handle sampai 20 orang ni.

Dengan macam-macam kerenah. Macam-macam pe'el. N of course macam-macam problem. Selama diorang masuk dalam seminggu ni aku tengok ketokohan untuk tidak mendengar kata-kata sakti aku adalah amat besar.

Boleh pitam ok jaga orang-orang tua ni. Baik lagi jaga budak kecik. Kot tak pun paling best baik lagi jaga lembu sekandang. Haaa... Sekali ko sebat semua balik kandang. Ni kalau cakap dengan orang ni banyak pulak cekadak nak melawan balik. Aku back hand sorang-sorang baru nak mintak nyawa kot.

Dah, aku nak pi menjambankan diri aku lagi pagi-pagi ni.

Pagi-pagi dah hirup bau jamban.

 

3 comments:

Ejamaria said...

ha... bagus pagi2 buang toksin dulu, nnt kurang sket stress nak mengadap budak2 tu...

puterikurekure said...

saket perut la ek...cian awak.

ezzati said...

hehe..busuk dowwwwwwwwhhh :p