SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, February 25, 2010

sila buat-buat bz

Konon-konon tengahari la abes meeting. Tapi pukul 3 baru sampai opis.

Meeting ok je. Sebab ahli meeting tak banyak songeh. Tengok pulak 1hb ni. Aku kena masuk meeting lagi. Tapi yang ni ahli dia sangat laaaaa laser. Hohohoho.. Karang aku laser balik karang terus 'sila bungkus baju anda dan balik kampung. U are fired!!!' Wakakaka!

Ah, lantak la. Aku buat pekak aje kalau nak laser-laser ni. Aku memang pakar membuat muka tak ada perasaan. Mesti rasa macam bercakap dengan dinding.

Opis kat daerah memang tak ramai staf. Masuk-masuk aje aku ternampak diorang tampal benda alah ni kat dinding.

 

Hahaha! Siapa punya keja la tu. Confirm siapa dok kat opis tu dah tersangat bosan tak ada pekerjaan nak buat.

Oooo.. Ini keja korang selama ni ek. Buat-buat bz.

Aku report kat bos. ;p

 

3 comments:

Kaito said...

haha..lawak seh...kreative gile...nnt nak buat la kat kelas nnt...hehe

nand nasyari said...

comel gile..rase cm nk print out n tampal kt opis nand je..hak3 :P

wawan said...

mcm kat PDC je ni.. betui dak?