SaYa SayaNg AnDa :)

Friday, February 26, 2010

50 Blog terbaik pilihan majalah Intrend

Amir tido.

Abang Misai pi solat Jumaat.

Aku tergolek atas katil sambil bertenet. Memang bahagia kalau hari-hari dapat bergolek macam ni. 

Aku dah kat kampung la kalau dok story mory pasal Amir n Abang Misai. Pagi tadi sampai. 

Mengantuk lagi ni. Padahal dalam tren tido sampai meleleh air liur basi. Nak dekat sampai Bukit Mertajam baru sedar pun. Hahaha!


Banyak benda nak story tapi otak aku ni tiba-tiba short term memory pulak dah. Benda yang dah lepas semua tak ingat. Dah bertebaran ke laut kot.

Sebenarnya nak story pasal tajuk kat atas. Hekhekhek.. Jauh terlajak ni. 

Bukan aku lah orangnya yang tergolong dalam top 50 tu. Huhuhu... Tapi my bestie.

Oh, nak ucap congrats kat bestie masa sekolah rendah. Puan Yat, anda dah jadi celebrity sekarang. Hahahaha! Sila sain otograp saye. ^_^


Blog Puan Yat adalah di antara 50 blog terbaik pilihan mag Intrend. Wohoooo... Tepuk! Tepuk untuk Puan Yat, Encik Ekhram n Baby Qies. Yat punya blog dalam kategori cahayamata.

Aku punya blog? Idok la kawan-kawan. Aku ni baru setahun jagung aje terlibat blogging ni. Pulak tu entry semua stok emo maki hamun je. Tak ada yang spesifik pun. Hahaha! Pic Amir pun tak terupload haaa...

Sila la berkunjung ke blog Yat ye. Memang penuh warna warni dengan pic Baby Qies yang montel n cumels tu.

Semoga dengan pengiktirafan ni Yat akan sentiasa bersemangat untuk berblogging.


Congrats again! :)





3 comments:

kak ina kl said...

salam..untunglah member kamu tu..semuga lepas ni giliran kamulah pulak..

Mama Qiestina said...

weeeeeeeeee sgt terharu la lalingsss...

tq so muchhh..aku pon terkejot tahap dewa bile ade org bitau aku kat FB blog aku top 50.hahahha.padahal tah hapa hapa je.sbb org suk tgk Qies bam bam la tu kot :) rezeki dia mmg melimpah limpah..alhamdulillah...

takpa.pasni blog ko musti naik gakkk.ko lagi rajen update.aku rindu btl nak jupe ko..nanti kite jupekan anak2 kite musti besh ni..imbas alik memori kite kecik2 dulu...

CIK TOM said...

tahniah pd puan yat!mesti seronok kan..

3 Blog Pilihan Terbaik