SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, February 10, 2010

Gigi pucat

Aku salah beli tiket tren. Wuwuwuwu...

Tiket nak balik dari Bukit Mertajam ke KL. Aku beli tarikh 15hb. Padahal 16hb tu cuti lagi.

Ni kes aku gelakkan laki sendiri la kata 16hb tu tak cuti. Haaa... Kan dapat balasan secara cash. Terus pucat gigi aku.

Cepat-cepat check tiket online ada lagi tak 16hb nak tukar. Karang kalau tak ada burn aje cuti sehari aku dok Shah Alam. Tak ke mengundang kebosanan namanya tu.


Fuhhh... Selamat. Ada lagi. Tapi dah tinggal sikit. 


Aku kena berdesup pi tukar tiket ni.


Waaaa!!!


Dah la banyak keja. Taklimat lagi nak bagi.


Tak suka la ini maciammmmm....



2 comments:

puterikurekure said...

alalala....ciannye.
nanti dah tukar bagitau ek.
risau ok.

aMiYs said...

puterikurekure - huhuhu.. x nyempat nak p tukar lg ni.. risau gak ni.. wawawa...